У побуті та техніці під кислотами зазвичай маються на увазі кислоти Бренстеда, що утворюють у водних розчинах надлишок іонів гідроксонію H3O+. Присутність цих іонів зумовлює кислий смак розчинів кислот, здатність змінювати забарвлення індикаторів і, у високих концентраціях, дратівливу дію кислот.
31 Серпня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як правильно в курсовій підписувати діаграми
Як правильно підписати діаграму?Клацніть діаграму та відкрийте вкладку Макет діаграми.…
Як правильно підключити відеокарту на материнську плату
Вставте відеокарту правильно. Поєднайте роз'єм конектора відеокарти зі слотом PCIe…
Яка найсмачніша рослинна олія?
Окрім соняшникової та оливкової, є багато інших олій, що застосовуються…