У побуті та техніці під кислотами зазвичай маються на увазі кислоти Бренстеда, що утворюють у водних розчинах надлишок іонів гідроксонію H3O+. Присутність цих іонів зумовлює кислий смак розчинів кислот, здатність змінювати забарвлення індикаторів і, у високих концентраціях, дратівливу дію кислот.
31 Серпня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Що краще використовувати для бісероплетіння
Лісочка і мононіт чудово підходять для вишивки бісеромвишивки бісеромОсновні прийоми…
Як заморозити кабачкове пюре для прикорму?
Як заморозити кабачки у вигляді пюре Якщо ваші порції прикорму…
Коли з'явилася шведська мова?
Історію шведської мови як самостійної можна простежити з епохи вікінгів…