У побуті та техніці під кислотами зазвичай маються на увазі кислоти Бренстеда, що утворюють у водних розчинах надлишок іонів гідроксонію H3O+. Присутність цих іонів зумовлює кислий смак розчинів кислот, здатність змінювати забарвлення індикаторів і, у високих концентраціях, дратівливу дію кислот.
31 Серпня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як можна пройти тест на коронавірус у поліклініці
Чи можна скласти тест на коронавірус у звичайній поліклініці?Де я…
Де знаходиться Макіївка Днр?
Макіївка — місто на Донбасі, третє за чисельністю населення місто…
Як часто можна їсти спагетті?
Однак варто пам'ятати, що паста навіть із твердих сортів пшениці…