У побуті та техніці під кислотами зазвичай маються на увазі кислоти Бренстеда, що утворюють у водних розчинах надлишок іонів гідроксонію H3O+. Присутність цих іонів зумовлює кислий смак розчинів кислот, здатність змінювати забарвлення індикаторів і, у високих концентраціях, дратівливу дію кислот.
31 Серпня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Музика без обмежень як підключити
Як підключити музику до ВК без обмежень?З підпискою на VK…
Скільки можна ходити у нічній прокладці?
Змінювати щоденну прокладку потрібно кожні 3-4 години. Чим довше Ви…
Як правильно пити корінь солодки при кашлі?
Солодки кореня сироп приймають внутрішньо, дорослим дорослим по 1 десертній…