Гренки (також грінки-сухарики, крутони від фр. croûton) – загальнопоширена назва виробу з скибочок свіжого або черствого хліба, обсмажених з рослинною олією на сковороді, деку або в спеціальних кухонних пристроях побутового та промислового призначення (спечені).
13 Березня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Скільки триває 3 періоди пологів?
У третьому періоді відбуваються два процеси: відділення (відшарування) посліду та…
Коли Зелений тиждень 2022?
Про виставку Петербурзький зелений тиждень в Експофорумі 2022 Виставка Петербурзький…
Як називаються різнокольорові троянди?
Сучасні трояндоводи найчастіше виділяють 9 садових груп. Паркові троянди До…