Гренки (також грінки-сухарики, крутони від фр. croûton) – загальнопоширена назва виробу з скибочок свіжого або черствого хліба, обсмажених з рослинною олією на сковороді, деку або в спеціальних кухонних пристроях побутового та промислового призначення (спечені).
13 Березня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Що лікують в Інституті Скліфосовського?
Скліфосовського є великим багатопрофільним науково-практичним центром, що займається проблемами швидкої…
Чим гречка відрізняється від січки?
Що таке крупа січка?Зміст:1 Що таке крупа січка?2 Яку гречану…
Як підключити інтернет на телевізор самсунг лід
Як підключити телефон до телевізора самсунг лід?Як підключити телефон до…