Беріть до нього танінне вино з хорошою кислотністю, щоб зменшити відчуття жирності м'яса. Наприклад, Бароло, новосвітський каберне совіньйон Південної чи Північної Америки, чилійський карменер, аргентинський мальбек. До мармурового стейку можуть підійти напої з Кот-дю-Рон або Поммара у Франції.
27 Травня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Коли офіційний день матері
В Україні та в більшості країн планети свято мам святкується…
Турбокнопка на мтс 5 гб.
Команди для підключення: Турбо-кнопка 1Гб: *467# Турбо-кнопка 2Гб: *168# Турбо-кнопка…
Де добувають устриць?
Традиційними лідерами у видобутку устриць вважаються Франція та США. В…