Беріть до нього танінне вино з хорошою кислотністю, щоб зменшити відчуття жирності м'яса. Наприклад, Бароло, новосвітський каберне совіньйон Південної чи Північної Америки, чилійський карменер, аргентинський мальбек. До мармурового стейку можуть підійти напої з Кот-дю-Рон або Поммара у Франції.
27 Травня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Скільки затягувань в Айкос?
На яке кількість часу / затяжок розраховано один сеанс використання…
Чим корисні пупочки?
Курячі шлунки містять повноцінний тваринний білок, вони багаті калієм, фосфором,…
Що буде, якщо випити багато таблеток ніфедипіну?
Препарати, що містять ніфедипінможуть викликати зупинку серця. Високі дози цієї…