Щоб приготування було швидким, а страва вийшла смачною, необхідно чорний рис замочити. Найкраще це робити на ніч, так зерна розбухнуть і швидко приготуються. Попередньо рекомендується крупу ретельно промити, щоб рідина стала прозорою, а тільки потім заливати для замочування.
12 Січня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Яке зростання у лапенка?
Скільки років лапенко?Зміст:1 Скільки років лапенко?2 Скільки дітей було в…
Як зробити так щоб собака перестав линяти?
Основне, що ви можете робити, це щодня вичісувати собаку. Така…
Чим і коли роблять біксіпластию для волосся: переваги та рекомендації
Біопластика для волосся – це інноваційна процедура, яка дає змогу…