Найбільш доцільним є змішане харчування, наприклад: картопля, яйця, сир, сир, молоко; хліб та зернові, м'ясна та ковбасна продукція у невеликій кількості, риба, молочні продукти. У щоденному раціоні хворих на рак, особливо при значному зниженні ваги, обов'язково повинні бути присутніми яйця.
26 Квітня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Які властивості у трапеції?
Чому рівні основи трапеції?Зміст:1 Чому рівні основи трапеції?2 Що таке…
Де знаходиться датчик тиску масла 4G63?
Датчик розташовується прямо під ресивером, десь по середині, його добре…
Скільки калорій у 100г стевії?
Калорійність і харчова цінність стевії Енергетична цінність трави близько 18…