Зігнути продукт. Макарони з твердих сортів пшениці добре гнуться, а з м'яких легко ламаються. Варити макарони. Якщо вони після цього втратять форму і почнуть злипатися, а вода, в якій ви їх приготували, сильно помутнішає, отже, вони з м'якої пшениці.
6 Червня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як почати раунд у КС:ГО без розминки?
Якщо ви зайшли в КС:ГО одразу грати раунди на картах…
Коли садити живці самшиту?
Живці самшиту можна нарізати будь-якої пори року (навіть взимку). Однак…
Що таке КТУ у школі?
Стимулююча частина заробітної плати вчителя виплачується на підставі коефіцієнта трудової…