Зігнути продукт. Макарони з твердих сортів пшениці добре гнуться, а з м'яких легко ламаються. Варити макарони. Якщо вони після цього втратять форму і почнуть злипатися, а вода, в якій ви їх приготували, сильно помутнішає, отже, вони з м'якої пшениці.
6 Червня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Чи можна вилікувати пресбіопію?
Вилікувати пресбіопію лише консервативними методами неможливо. Натомість за допомогою окулярів…
Як зрозуміти, що собака турбується?
Як зрозуміти, що собаці погано і вона захворіла. Зміна в…
Як правильно користуватися електричною духовкою з конвектором
Виставляємо температуру 180 °С. При приготуванні в режимі конвекції завжди…