Зігнути продукт. Макарони з твердих сортів пшениці добре гнуться, а з м'яких легко ламаються. Варити макарони. Якщо вони після цього втратять форму і почнуть злипатися, а вода, в якій ви їх приготували, сильно помутнішає, отже, вони з м'якої пшениці.
6 Червня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як з дев'ятивідсоткового оцту зробити тривідсотковий
Як отримати 3% розчин оцту?Як розбавити 70% оцет до 3%?…
Скільки всього було воєн?
Війна є постійною супутницею людської історії. До 95% усіх відомих…
Чому дорівнює заряд ядра атома?
Заряд ядра визначається числом протонів у ньому. Отже, заряд ядра…