Чим відрізняється посуд Цептер?

Немає коментарів

Відмінні особливості посуду Zepter посуд Zepter легко мити навіть у посудомийній машині, не турбуючись про її збереження; термоакумулююче дно в посуді Zepter накопичує теплову енергію, що дозволяє готувати їжу за невисокої температури (60-80 °С).26-Feb-2013

Товари Zepter акуратно упаковані окремо в харчову плівку, а потім покладені в картонні коробки. Жодних валіз, маси внутрішніх коробочок або упаковки синього кольору! Шукайте оригінальне тавро. Воно свідчить про якість продукції та є незмінним.

чим гарний посуд цептер Крім переваг правильного приготування їжі, посуд "Цептермає термоакумулююче дно, яке здатне рівномірно розподіляти тепло і зберігати його тривалий час. Завдяки своїй конструкції, термоакумулююче дно дозволяє економити до 70% енергії.

З погляду сталі, практично вся посуд середнього та преміального класу робиться з нержавіючої сталі марки AISI 304, Zepter також використовує сталь AISI 316L. Обидві марки безпечні у використанні та не впливають на смак приготовленої їжі.

Пов'язані записи