Технологія забою великої рогатої худоби включає: оглушення, забій та знекровлення худоби, зйомку шкіри, відділення голови, нижніх частин кінцівок, видалення внутрішніх органів, поділ (розпилювання) туші на напівтуші або четвертини, зачищення, таврування та зважування.
10 Листопада, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Скільки відсотків потрібно відкладати із зарплати?
Те саме і з грошима: якщо ви вирішите відкладати майже…
Яку назву носив літак Олександра Федоровича Можайського?
Літак Можайського (“воздухолета́тельний снаря́д”) – літак, спроєктований і побудований російським…
Як зняти решітки в духовці сименс
Як зняти напрямні в духовці?0:00Рекомендований кліп · 48 сек.Як зняти…