Технологія забою великої рогатої худоби включає: оглушення, забій та знекровлення худоби, зйомку шкіри, відділення голови, нижніх частин кінцівок, видалення внутрішніх органів, поділ (розпилювання) туші на напівтуші або четвертини, зачищення, таврування та зважування.
10 Листопада, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як правильно розбавляти гумову крихту?
Для змішування компонентів використовують шнековий та роторний міксер. Потрібно засинати…
Хто є матір'ю Марії Максакової?
Хто мати Людмили Максакової?Зміст:1 Хто мати Людмили Максакової?2 Скільки років…
Як стати мільйонером
Хто веде передачу Хто хоче стати мільйонером?Хто хоче стати мільйонером?Ведучий(і)Дмитро…