Справа в тому, що сирий рис часто містить суперечки Bacillus cereus, які можуть спричинити розлади травлення. Ці патогенні мікроорганізми можуть залишатися навіть після варіння рису і розмножуватися при зберіганні готового продукту. І вживання рисової каші наступного дня може бути подвійно небезпечним.
28 Квітня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Чи можна їздити на машині, якщо потекла стійка?
Якщо потекла одна стійка, то можна, можливоале потрібно швидше її…
Як зрозуміти що сталь доевтектоїдна?
Які сталі є доевтектоїдними?Зміст:1 Які сталі є доевтектоїдними?2 Яка сталь…
Що метають?
Метання є технічною дисципліною легкої атлетики. Вони поділяються на чотири…