Справа в тому, що сирий рис часто містить суперечки Bacillus cereus, які можуть спричинити розлади травлення. Ці патогенні мікроорганізми можуть залишатися навіть після варіння рису і розмножуватися при зберіганні готового продукту. І вживання рисової каші наступного дня може бути подвійно небезпечним.
28 Квітня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Скільки разів можна сіяти горох?
Якщо ви посадите першу партію гороху у середині квітня-початку травня,…
Як забрати замовлення з МЕТРО?
Замовлення приймаються через веб-сайт delivery.metro-cc.ru, metro-cc.ru та додаток METRO. Самовивіз…
Як правильно розставити пастки для гризунів
Пастки для гризунів у підлогових складах «Чесного ХПП» встановлюють біля…