Справа в тому, що сирий рис часто містить суперечки Bacillus cereus, які можуть спричинити розлади травлення. Ці патогенні мікроорганізми можуть залишатися навіть після варіння рису і розмножуватися при зберіганні готового продукту. І вживання рисової каші наступного дня може бути подвійно небезпечним.
28 Квітня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Що додають у комбікорм?
Комбікорм повинен включати в себе в різному співвідношенні пшеницю, кукурудзу,…
Чим корисна цибуля шалот
Цибуля–шалот використовується для лікування захворювань травної системи та рекомендований при…
Корисні поради: як швидко і легко зняти зовнішню бархотку з автомобіля Пріора
Зовнішня бархотка на автомобілі Пріора – поширена проблема, з якою…