У деяких м'яких сирів, наприклад Камамбер (Camambert), сирів сімейства Брі (Brie) скоринку їсти можна, навіть потрібно, бо щільна скоринка допомагає зберегти форму, має пікантний смак, але в інших сирів, таких як Гаперон (Gaperon), Морб'єр (Morbier) ) – сирів витриманих, з твердою консистенцією, скоринка тверда та …
19 Березня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Скільки разів Тарасова була одружена?
Особисте життя Була у шлюбі три рази, чоловіками Тетяни Тарасової…
Як правильно виставити пені за договором?
Як розрахувати пені за прострочення виконання контракту приклад?Зміст:1 Як розрахувати…