У деяких м'яких сирів, наприклад Камамбер (Camambert), сирів сімейства Брі (Brie) скоринку їсти можна, навіть потрібно, бо щільна скоринка допомагає зберегти форму, має пікантний смак, але в інших сирів, таких як Гаперон (Gaperon), Морб'єр (Morbier) ) – сирів витриманих, з твердою консистенцією, скоринка тверда та …
19 Березня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Які види мікобактерій?
Які види мікобактерій бувають?Зміст:1 Які види мікобактерій бувають?2 Які захворювання…
Що потрібно написати у запрошенні на весілля?
Як відповісти на запрошення? У разі згоди Ви можете написати…
Що таке порт на кораблі?
portus (гавань, пристань) – місце, розташоване поблизу берега моря, озера,…