У деяких м'яких сирів, наприклад Камамбер (Camambert), сирів сімейства Брі (Brie) скоринку їсти можна, навіть потрібно, бо щільна скоринка допомагає зберегти форму, має пікантний смак, але в інших сирів, таких як Гаперон (Gaperon), Морб'єр (Morbier) ) – сирів витриманих, з твердою консистенцією, скоринка тверда та …
19 Березня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Скільки коштує 30 залпів салюту?
Салюти 30, 36, 49 залпів від 2920 руб. Інтернет-магазин піротехніки…
Який напрямок у дизайні найзатребуваніший?
10 найпопулярніших професій дизайнера і де їм вчитисяГейм-дизайнер (Game designer)…
Чому котам не можна висмикувати вуса?
Кішка, яка раптово втратила вуса, стане гірше орієнтуватися в просторі…