У деяких м'яких сирів, наприклад Камамбер (Camambert), сирів сімейства Брі (Brie) скоринку їсти можна, навіть потрібно, бо щільна скоринка допомагає зберегти форму, має пікантний смак, але в інших сирів, таких як Гаперон (Gaperon), Морб'єр (Morbier) ) – сирів витриманих, з твердою консистенцією, скоринка тверда та …
19 Березня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
У якому віці у шпіца випадають зуби?
Приблизно 3 місяці випадають центральні молочні різці, та був і…
Що можна привезти як сувенір з Фінляндії?
Топ найпопулярніших товарів з ФінляндіїСолодощі Невигубна потяг росіян до солодкого…