У деяких м'яких сирів, наприклад Камамбер (Camambert), сирів сімейства Брі (Brie) скоринку їсти можна, навіть потрібно, бо щільна скоринка допомагає зберегти форму, має пікантний смак, але в інших сирів, таких як Гаперон (Gaperon), Морб'єр (Morbier) ) – сирів витриманих, з твердою консистенцією, скоринка тверда та …
19 Березня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Хто має право на безкоштовну путівку в санаторій?
Усі пенсіонери можуть один раз на рік скористатися своїм правом…
Що за фігня перед очима плаває?
У склоподібному тілі (рідина, якою заповнене очне яблуко) згортається колаген…
Як перебратися до Грузії?
Скільки потрібно грошей для життя в Грузії 2022 року?Зміст:1 Скільки…