Насіння містить 20 – 26 % білка, має гарні смакові якості, містить 30 % цукру, вітаміни А, С, групи В. Горох – одне з головних джерел рослинного білка для виробництва комбікормів. Овочеві сорти гороху використовують у консервній промисловості (зелений горошок).
30 Вересня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як розрахувати питому теплоту згоряння?
Q = qm. Загальна кількість теплоти (Q), що виділяється при…
Як відстежувати транспорт в Яндекс картах?
Як в Яндекс картах подивитися де їде автобус?Зміст:1 Як в…
Як працює Портативний газовий пальник?
Газовий балон різьбового типу можна приєднати до пальнику методом накручуванням…