Овочі солять і квасять, використовуючи переважно мимовільне бродіння, при якому бере участь вся епіфітна мікрофлора овочів. Тому при квашенні участь беруть не тільки молочнокислі бактерії, але й дріжджі, маслянокислі та оцтовокислі бактерії.
10 Грудня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як можна відновити паспорт, перебуваючи в іншому місті
Якщо втратив паспорт у чужому місті (наприклад, під час відрядження…
Як ще можна використовувати зарядні пристрої
Куди подіти старі зарядні пристрої?Це можна зробити через Авіто, Юлу,…
Скільки годин їхати з Караганди до Балхаша машиною?
Скільки їхати від Караганди до Балхаша машиною?Зміст:1 Скільки їхати від…