Овочі солять і квасять, використовуючи переважно мимовільне бродіння, при якому бере участь вся епіфітна мікрофлора овочів. Тому при квашенні участь беруть не тільки молочнокислі бактерії, але й дріжджі, маслянокислі та оцтовокислі бактерії.
10 Грудня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як можна навчитися ходити на руках
Як навчитися ходити на руках із нуля?Головний секрет – плечі…
Який тваринний світ у савані?
незліченні стада травоїдних тварин кочували на просторах саван, переходячи з…
Чим лікувати опік від олії в домашніх умовах?
Сульфаргін, Бепантен, Левомеколь Іхтіолова мазь – підійдуть для лікування опіку…