Овочі солять і квасять, використовуючи переважно мимовільне бродіння, при якому бере участь вся епіфітна мікрофлора овочів. Тому при квашенні участь беруть не тільки молочнокислі бактерії, але й дріжджі, маслянокислі та оцтовокислі бактерії.
10 Грудня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Скільки ребер при вершині тетраедра?
Тетраедр є трикутною пірамідою при прийняття будь-якої з граней за…
Як зробити розслаблювальний масаж: основні прийоми та техніки
Масаж є одним із найефективніших способів розслаблення і зняття напруги…
Скільки дітей у Олександра дитина?
Особисте життя Олександри Дитина Подружжя разом із 2015 року. Акторка…