Олія впливає на реологічні властивості тіста. Це пов'язано зі «змащувальними» властивостями олії (або будь-якого іншого жирового продукту). Воно полегшує відносне ковзання структурних компонентів тесту та його білкового каркасу та включених до нього зерен крохмалю.
29 Червня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Як користуватися зоною платного паркування
Як платити в зоні платного паркування?через пристрої самообслуговування Ощадбанку готівкою…
Скільки калорій у зеленій сочевиці?
За вмістом поживних речовин усі види сочевиці приблизно однакові, однак…
Як зрозуміти зі швидкістю світла?
Швидкість світла у км/с. Перерахунок за кілометри за секунду відносно…