Олія впливає на реологічні властивості тіста. Це пов'язано зі «змащувальними» властивостями олії (або будь-якого іншого жирового продукту). Воно полегшує відносне ковзання структурних компонентів тесту та його білкового каркасу та включених до нього зерен крохмалю.
29 Червня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Хто може достроково вийти на пенсію у 2022?
У першій половині 2022 року компенсацію за старістю зможуть отримати…
Як зробити діно 150 рівня
Як збільшити максимальний рівень динозавра в Арк?Станом на червень 2021…
Як інсталювати останні оновлення Windows 8.1 вручну?
Виберіть елементи Оновлення та відновлення та Центр Оновлення Windows. Натисніть…