Олія впливає на реологічні властивості тіста. Це пов'язано зі «змащувальними» властивостями олії (або будь-якого іншого жирового продукту). Воно полегшує відносне ковзання структурних компонентів тесту та його білкового каркасу та включених до нього зерен крохмалю.
29 Червня, 2024
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
Який Центральний район Єкатеринбургу?
Центральний житловий район або Центр – житловий район (мікрорайон) Єкатеринбурга.…
Як правильно форматувати флешку під вінду
Форматування накопичувачів у ОС Windows Вставте USB-накопичувач у порт USB.…
Який курорт ближчий до пірамід?
Всупереч поширеному міфу з Хургади та Шарм-ель-Шейха добиратися до пірамід…