З какао-бобів отримують какао терте та какао-масло. Після обробки (екстракції) какао-олії – цінного продукту, що використовується в кулінарії та виробництві шоколаду – залишається чиста целюлоза какао-бобів з невеликою залишковою жирністю близько 10%. Це і є какао-порошок.
9 Травня, 2023
admin
Немає коментарів
1 category
Category: Відповіді
Пов'язані записи
У чому різниця між лівою та правою лінзою?
Яка різниця між правою та лівою контактною лінзою? Жодної різниці…
Що таке інститут права приклад?
Інститут права – це сукупність згрупованих правових норм у єдиний…
Хто виробляє білугу горілку?
Флагманське підприємство, з якого починався бізнес компанії, – Маріїнський лікеро-горілчаний…